Over Jet

Jobo by Jet is opgericht in 2020, een sprankelend initiatief geboren uit de passie van oprichter Jette Tijdink. Jette heeft een passie voor mode en haar verlangen om deze liefde te delen met gelijkgestemde vrouwen die dol zijn op de laatste modetrends. Hoewel ze al sinds 2015 een succesvol bedrijf runt samen met haar vader en broer, bleef de droom om zelf een mode-webshop te starten haar achtervolgen.

In de zomer van 2020 begon deze langgekoesterde droom eindelijk werkelijkheid te worden, en sindsdien is Jobo By Jet niet alleen haar eerste onderneming, maar ook een verwezenlijkte droom geworden!

Op de vraag hoe Jette haar bedrijf ziet en wat de toekomst in petto heeft, antwoordt ze: “Hoewel we in het begin van 2021 nog als een startend bedrijf werden beschouwd, barsten mijn gedachten van toekomstplannen! Gelukkig heb ik fantastische mensen waar ik mee samenwerk die veel taken van mij kunnen overnemen, zodat ik deze plannen kan realiseren.”

En wat is haar grootste inspiratie? “Ik ben dol op Amsterdam… Je kunt me de hele wereld over laten reizen, maar in Amsterdam voel ik me thuis. Ik geniet ervan om te wandelen in het Vondelpark of door de stad, om door de grachten te varen of een wijntje te drinken op een terrasje. Bovendien vind ik het fantastisch om jonge meiden en vrouwen te zien flaneren door zo’n prachtige stad, hun outfits perfect samengesteld met de mooiste sieraden, tasjes, zonnebrillen en accessoires.”

Draag jij een práchtig artikel van onze webshop? Twijfel dan niet om het met ons te delen op Insta @jobobyjet en voor nu; veel shop plezier! Love, Jet