Veelgestelde vragen

Heb je een bestelling op een werkdag geplaatst vóór 12:00? Dan heb je morgen je producten in huis! Vrijdagochtend vóór 12.00 uur besteld is zaterdag in huis! Zaterdag of zondag besteld? Deze bestellingen worden op maandag verstuurd en ontvang je dinsdag bij je in huis! Let op: Wanneer er bij de bezorgdienst een vertraging is, is er een kans dat jouw pakketje dus ook later aan komt dan verwacht. Wij doen er alles aan het zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen! Bij Belgische klanten duurt het ietsjes langer. DHL streeft er na om je pakketje binnen één á twee dagen af te leveren.

In Nederland betaal je onder de €50,-altijd €3,99 verzendkosten, daarboven is het áltijd gratis! In België betaal je altijd €5,99 verzendkosten.

Ja zeker, jouw bestelling wordt met de track&trace code verzonden. Wanneer wij het opgestuurd hebben, krijg je via e-mail de track&trace code. Zo kan je jouw pakketje volgen!

Het komt zelden voor, maar het kan eens zijn dat het niet op de afgesproken datum geleverd is. Wanneer het bij de bezorgdienst druk is of er is onderweg een incident gebeurd, kan het zijn dat zij het niet redden om het op tijd bij je te leveren. Je mag altijd een mail sturen naar info@jobobyjet.nl. Wij kijken graag met je mee en vragen bij DPD extra informatie op!

Wat vervelend.. Is het item stuk of heb je een verkeerd product ontvangen? Stuur je zending nog niet retour! Stuur een e-mail naar info@jobobyjet.nl met eventueel een foto/video van het probleem. Wij kijken graag met je mee voor een passende oplossing.

Uw bestelling mag geretourneerd worden. Maar let op: Sokken, haaraccessoires, oorbellen en cosmetica mogen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden. Wij zullen dit niet verwerken wanneer dit binnen komt. De overige producten mogen geretourneerd worden, echter alleen wanneer het ongebruikt/ongedragen is én met de bijbehorende verpakking retour komt. Wij zullen het niet verwerken wanneer dit niet het geval is. Hier bent u dus zelf verantwoordelijk voor.

Uw bestelling mag u terug sturen binnen 14 werkdagen na verzenddatum. Daarna kunnen wij jouw bestelling niet meer verwerken en krijg je het aankoopbedrag ook niet retour. Jij bent dus zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat jouw retour op tijd bij ons binnen is.

Als het product(en) aan onze voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggestort.

Dan kun je jouw retour in originele verpakking naar ons terug sturen. Klik op onderstaande link:

Retouren

Retourneren is altijd op eigen kosten. Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor uw retour, totdat het bij ons is aangekomen.

Ja hoor, dit kan zeker. Vergeet echter niet om beide bestelnummers op het formulier te schrijven.

U krijgt garantie op de volgende categorieën:

• Sieraden: acht weken garantie, maar op verkleuring van stainless steel artikelen krijgt u zes maanden garantie

• Sokken: vier weken garantie

• Overige artikelen: acht weken garantie

Onze sieraden zijn van verschillende soorten materiaal. Nummer 1 tip is van ons: Draag sieraden niet wanneer u doucht, sport of veel met water/vocht in contact komt. Houdt u sieraden weg van zure vloeistoffen. Wanneer het artikel van koper is, zit er vaak een legering van de kleur overheen; Rosé, goud of zilver. Deze legering kan langzaam aan met de tijd vervagen wanneer het veel in aanraking komt met zweet, water en vloeistoffen. Wij streven naar de beste materialen en kwaliteit maar geven hier geen garantie op. Bij ‘stainless steel’ sieraden is dit geen probleem en deze mogen dag en nacht om blijven. Hier geven wij een half jaar garantie op.

Heb jij minimaal 10.000 volgens op Instagram, ben je in love met de laatste trends op gebied van fashion en hou je ervan om de mooiste foto’s te maken? En mogen wij deze ook gebruiken op onze socials? Stuur dan een mailtje naar info@jobobyjet.nl en laat hier jouw ideeën over de samenwerking en jouw Insta achter, wanneer wij geïnteresseerd zijn in een samenwerking, hoor je het uiteraard van ons!

Wij helpen je persoonlijk graag verder. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@jobobyjet.nl en wij reageren binnen 2 werkdagen.